NE PROPUSTITE: U nedjelju repriza predstave ‘Zmijska čorba’ GKM-a Vitez

Nakon vrlo uspješne premijere nove urnebesne komedije Gradskog kazališta mladih Vitez, predstave „Zmijska čorba”, kojom su zatvoreni 4. Dani kazališta u Vitezu viteška će publika imati priliku pogledati i reprizu ove predstave.

Predstava „Zmijska čorba” bit će izvedena u nedjelju, 6. siječnja 2013. godine, s početkom u u 19,00 sati u Kazališnoj dvorani Vitez.

„Zmijska čorba” nova je urnebesna komedija, odnosno parodija za koju su tekst, kostime, glazbu i režiju osmislili mladi viteški kazalištarci koji glume u predstavi.

Kako se pravi čorba od zmija?, Je li tupi nož dobar za ubijanje?, Hoće li se Big Mama i Zumbula opet pojaviti na televiziji? te Je li on pronašao ženu svog života i je li mu ona rodila sina? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja nudi nova predstava Gradskog kazališta mladih Vitez – “Zmijska čorba”.

U predstavi glume: Marko Mirković, Bruno Grebenar, Nikola Matković i Slaven Čalić. Za glazbu je zadužena Nataša Todorović, svjetlo Ana Gabrić, fotografiju potpisuje Filip Šarić, grafičku pripremu Borislav Sučić, a izvršni producent predstave je Ivan Sajević.