NE PROPUSTITE: U subotu pregled rada Ljetne škole glume GKM-a Vitez

Pregled rada Ljetne škole glume Gradskog kazališta mladih Vitez, koju je vodio student četvrte godine glume i član GKM-a Vitez Marko Mirković, obuhvatit će program kroz koji su polaznici prošli u proteklih mjesec dana. Polaznici ljetne škole glume prikazat će scenske vještine u ograncima scenskog pokreta, glasa, govora i glume.

Mladi polaznici od sedam do sedamnaest godina, tri puta tjedno su, u periodu od mjesec dana, radili na oslobađanju i osvještavanju svoga tijela, glasovnog i govornog aparata te glumačkim resursima. U sklopu tih radionica sklopili su niz scenskih vježbi koje su imenovane kao prezentacija rada polaznika Ljetne škole glume u kojoj će mladi glumci prikazati svoje umijeće.

Polaznici ljetne škole glume GKM-a Vitez su: Stela Šušnja, Anđela Đotlo, Ivana Stojak, Ognjen Stojak, Marina Matijanić, Jelena Petrović, Franko Bralo, Monika Maros, Sara Šantić, Ines Pavlović, Katarina Petrović, Mario Maros i Oliver Šafradin.

“Ne propustite ih podržati. Ulaz je besplatan, a svi posjetitelji će imati priliku ostaviti dobrovoljni prilog za jedan od budućih projekata GKM-a Vitez, koji ćemo najaviti u subotu”, najavili su iz GKM-a Vitez.

Prethodni članakSebastian Kurz: U Sarajevu ženama plaćaju da se pokriju!
Sljedeći članakMlade košarkašice BiH u četvrtfinalu EP-a