NE PROPUSTITE: Shopping Day u FIS-u

Dan odličnih popusta je sada već dobra FIS-ova tradicija, s kojom žele svojim vjernim kupcima uz najširi asortiman roba omogućiti i dodatne pogodnosti za povoljniju kupovinu.

U petak, 17.3. u svim prodajnim centrima FIS  kao i na web shopu, bit će  organiziran Shopping Day – dan super kupovine i niskih cijena.

Shopping Day kupcima donosi odlična sniženja na kompletnu ponudu i priliku za veliku uštedu.

Na odjelima tehnike sniženje će biti 10% na televizore, računarsku opremu, audio-video, ugradbenu tehniku i klime.

Popust za namještaj i samostojeće kućanske aparate iznosit će 15%, kao i na kupovinu alata, elektro-vodo i repromaterijala, centralnog grijanja, podnih obloga, vrtnog programa, auto kozmetike, boja i lakova i drugog asortimana za opremanje kuće i vrta.

Na odjelima tekstila i obuće predviđeno je – 20%  na mušku, žensku i dječju odjeću kolekciju, torbe i galanteriju. Isti postotak sniženja je i za proizvode na odjelima bebi opreme, igračaka, posuđa i dekorative.

Popust za prehranu i kućnu kemiju iznosit će 8%.

Bitno je napomenuti, da pored Shopping Day-a, u prodajnim centrima FIS su u tijeku i brojne druge akcije i sniženja koje, inače, redovno pripremaju za svoje kupce. Uz odlične popuste  i kvalitetnu i široku ponudu FIS ostaje mjesto koje kupovinu pretvara u zadovoljstvo.