NE PROPUSTITE: Premijera predstave “Bal lopova” Gradskog kazališta mladih Vitez

Gradsko kazalište mladih Vitez pripremilo je još jednu kazališnu premijeru, a ovoga puta riječ je o predstavi “Bal lopova”.

Predstava će biti izvedena u četvrtak, 24. travnja, s početkom u 20 sati, u kazališnoj dvorani Vitez, a u sklopu obilježavanja Dana općine Vitez.

“Kada lopovi opljačkaju kuću, oni poslije pljačke obično odu. Ovoga puta je drukčije. Tri lopova proživljavaju veliku avanturu s bogatom gospođom te postaju njezine igračke za ”ubijanje” dosade. O čemu se sve radi publika će imati priliku vidjeti u četvrtak navečer”, kazao je u najavi predstave Marko Mirković, dvadesetogodišnji glumac i redatelj GKM Vitez.

“Bal lopova” komedija je, praćena glazbenim efektima, uz koje mladi glumci pokretom, mimikom i u konačnici glumom iznose snažnu, poruku igrajući duhovite karaktere. Svaki lik u predstavi svojom igrom doprinosi krajnjem zaključku.

Koliko jedna zaljubljenost može preokrenuti radnju u predstavi ili situaciju u svakidašnjem životu? Na koji sve način bogatstvo može utjecati na osobu i kakve su posljedice? Mladi viteški glumci u svojoj novoj predstavi pokušat će dati odgovore na ova pitanja.

Predstavu je režirao i adaptirao Marko Mirković uz pomoć asistentice Mirne Matković. U predstavi igraju: Matea Bošnjak, Ivan Blaž, Marin Maros, Mirna Matković, Paula Radić, Anđela Mišković, Marija Gudelj,Paula Grebenar, Jelena Banović. Za glazbene efekte u predstavi zaslužan je Slaven Čalić, a tehničku potporu čine Nataša Todorović i Nataša Krišto. Fotografiju je uradio Filip Šarić, grafičku pripremu Borislav Sučić, a izvršni producent predstave je Ivan Sajević.

Prethodni članakPotrebna djelatnica za rad u Petrol caffe-u
Sljedeći članakFOTO: Obilježena 24. obljetnica osnutka HDZ-a BIH u Vitezu