NE PROPUSTITE: Ovoga vikenda u Vitezu biciklistička utrka Premijer lige BiH XCO

Biciklistički klub Vitez tehnički je organizator utrke državnog prvenstva XCO Vitez u brdskom biciklizmu za sezonu 2019. godina, koja se održava ovoga vikenda.

Prema kalendaru za 2019. godinu koji je usvojen od strane Saveza, prvenstvo Premijer lige BiH XCO Vitez će se održati u nedjelju, 25.08.2019. godine, sa startom u 12 sati. Trka će se bodovati za Premijer ligu BiH.

Lokacija održavanja utrke je Bike park Gradina/Zlić u Vitezu.

Staza će biti označena crnim strelicama na žutom papiru koje pokazuju smjer kretanja, a u skladu s tehničkim pravilima, te trakama na mjestima naglog mijenjanja smjera. Startna ravnina koristit će se kao zona za dostavu vode i zona za tehničku pomoć.

Iz Biciklističkog kluba Vitez su pozvali sve ljubitelje sporta i prirode da dođu na utrku i uživaju u jedinstvenom sportskom događaju.

XCO Premier liga – Vitez

Naša preporuka za vikend!!!Uživajte u biciklizmu za vikend u Vitezu25.08. (nedjelja) 2019. godineXCO Premier liga BiH – Vitez 25. kolovoza 2019. BIKE PARK Gradina – VitezNatjecatelji se mogu prijaviti online, putem poveznice https://forms.gle/5LKacZ12YV5WRzJy5 ili na sam dan utrke 25.08.2019. u Bike parku Gradina od 9 sati ujutro.Biciklistički klub "Vitez" poziva sve ljubitelje biciklizma i drugih sportskih aktivnosti ali i sve ostale da im se pridruže u nedjelju kada ovaj klub obilježava 10. godina osnutka BK Vitez.#vitez #bik #xco

Posted by SrednjaBosna.ba on Srijeda, 21. August 2019.
Prethodni članakTwitter i Facebook uklonili lažne račune kineske vlade: Plaćali su za fake news
Sljedeći članakČetvrt stoljeća Postrojbe specijalne policije PU Travnik