Ne propustite: “Noa” i “Ćurke na slobodi” u kinu Vitez

Proljetna sezona kino filmova u Kinu Vitez počinje s dva atraktivna kino naslova. Večernji film kojeg će posjetitelji moći pogledati je svjetska atrakcija – film Noa, spektakularna ekranizacija starozavjetne priče s vrhunskom glumačkom ekipom, o čovjeku koji je spasio svijet. Omiljenog oscarovca Russella Crowa gledat ćemo kao biblijskog junaka Nou u istoimenom filmu o vjeri, ljubavi, nadi i novom početku.

 

Vrhunska glumačka ekipa, koju sačinjavaju Russell Crowe, Jennifer Connelly, Ray Winstone, Emma Watson, Anthony Hopkins i atraktivna scenografija garantiraju vrhunski kino doživljaj. Film možete pogledati u Kinu Vitez u ponedjeljak 31. ožujka 2014. godine, s početkom u 20,00 sati. Ulaznice po cijeni od 4 KM već se u pretprodaji mogu kupiti u prostorijama Radio Viteza.

A za najmlađe …

A za najmlađu publiku u ponudi je 3D animirani sinkronizirani film „Ćurke na slobodi“, avanturističkoj komediji o prijateljstvu, u režiji Jimmy Hayward a („Horton“), o dvije ćurke različitog porijekla ujedinjene u svojoj akciji putovanja kroz vrijeme i promijeni tijeka povijesti. Ovu urnebesnu duhovitu animiranu atrakciju posjetitelji će moži vidjeti u ponedjeljak 31.3. 2014. godine od 18,00 sati. Cijena kino ulaznica je 4 KM.