NE PROPUSTITE: Kazalište ”Smjehotić” iz Zagreba u Vitezu izvodi ”Smijeh iz školskih klupa”

Kazalište “Smjehotići” iz Zagreba nastupit će u srijedu, 8. svibnja s početkom u 19,30 sati, u Kazališnoj dvorani Vitez, i predstavit će se Vitežanima komedijom “Smijeh iz školskih klupa”. Cijena ulaza je 3 KM.

Autor komedije Matko Elezović, jedan od najizvođenijih hrvatskih suvremenih komediografa, s lakoćom i s puno humora prenosi djeci likove iz školskih klupa – profesore koji nastoje umiriti učenike, učenike kojima škola ponekad i nije na prvom mjestu te, na kraju, roditelje, koji svoju djecu uvijek vide u najboljem svjetlu.

Komedija je urenbesno smiješna, mladima bliska i prihvatljiva te u trajanju jednog školskog sata publici donosi vedrinu i prepoznavanje likova. U različitim ulogama nastupaju: Matea Elezović, koju imamo prilike gledat kao Anu iz Ruže vjetrova, nagrađivana glumica Jadranka Bavčević E., stalna članica satiričkog kazališta Kerempuh, te mladi glumac Josip Elezović.

Preko 1 300 odigranih predstava najbolja su preporuka kazališta “Smjehotići”, koje će sasvim sigurno “osvojiti” i vitešku publiku. Ovo će ujedno biti i prilika za uspostavljanje suradnje kazališta “Smjehotići” i Gradskog kazališta mladih Vitez, koje će biti i domaćin zagrebačkim glumcima.