Ne propustite FIBA Streetball turnir u Vitezu ovog vikenda

U nadolazećem vikendu, 12. 13. i 14. lipnja, u Sportsko-rekreacijskom centru „Romari“ u Vitezu održava se FIBA Streetball 3×3 turnir.

Očekuju se ekipe iz cijele Bosne i Hercegovine, ali i iz susjednih nam država, Hrvatske, Srbije i Slovenije. Osim bogatog novčanog fonda u iznosu od 3.200,00 KM od čega pobjednik dobiva 2.000,00 KM, II mjesto 700,00 KM, a III 300,00 KM, sve ekipe i posjetitelje očekuje odlična zabava i vrhunska igra. Uz novčanu nagradu, I mjesto ima osiguranu pozivnicu za St. Petersburg Challenger u Sankt Petersburgu koji se održava 27. lipnja 2015. godine. Neizostavan dio programa će biti i zakucavanja i ubacivanje „trica“ za što će pobjednici biti, također, nagrađeni.

Voditelji i čitav tim iz SRC Romari, te naša poznata basket ekipa Ecos Romari smo sretni jer smo dobili šansu da organiziramo FIBA-in turnir. Prvi put je u našem gradu Vitezu ovakav jedan događaj, i vjerujemo kako će sve proteći bez problema. Cilj nam je ući u FIBA-in godišnji kalendar turnira, ali i opravdati njihovo povjerenje i podršku koju su nam čitavo vrijeme davali. Pozivamo sve građane iz Viteza, Travnika, Novog Trvanika, Busovače i naravno, ostalih gradova, da nas posjete i podrže svoje favorite. Biti će ovo vikend pun zabave, sunca, zezancije i na koncu, odlične košarke.“ poručuju iz SRC Romari.