“NATUR OAZA” Fojnica – Dom za stara i nemoćna lica

NATUR OAZA – Dom za stara i nemoćna lica u Fojnici mjesto je na kojem će korisnici treće životne dobi osjetiti toplinu, ljubav, zadovoljstvo i vrhunsku njegu uz naše ljubazno osoblje! Od izuzetnog nam je značaja da kroz interakciju s korisnicima poslušamo želje naših klijenata, pa je tu tim ljudi koji imaju za cilj da Vaš dan pretvore u odmor.

Stručni tim iskusnih njegovatelja će se pobrinuti da udovolje svim željama korisnika, a po potrebi i dolazak doktora na pravovremene intervencije.
Sam koncept Natur Oaze je osmišljen tako da korisnicima nudi hotelsko prostranstvo i notu luksuza sa suvremeno opremljenim sobama koje posjeduju kablovsku televiziju, električne krevete s podešavanjima po želji korisnika, panik tipke za slučaj hitnih intervencija i bogato osvjetljenje sobe s prirodnom svjetlošću.

Važno je napomenuti da svaki apartman posjeduje i svoje kupatilo kao i neovisan klimatizirani sustav grijanja i hlađenja iste. Također u ponudi imamo i kupatila s kadama i liftovima za iste, za lakši pristup korisnika, koji žele da se opuštaju u toploj kupki. Na hodnicima ustanove imaju odjeli s velikim tv ekranima i foteljama koji su namijenjeni za druženje među korisnicima, a podovi ustanove su urađeni vrhunskom keramikom i epoksidnim smolama koji uz tim za održavanje obećava visok nivo higijene.

Nezaobilazna stavka našeg koncepta je i restoran s kuhinjom kojim bi pozavidjeli i mnogi luksuzni hoteli, a o dijapazonu jela puštamo klijentima da nas ocijene jer su oni najvjerodostojnije sudije u tom segmentu.

U ovisnosti od želja korisnika Natur Oaza nudi 43 raspoložive sobe od kojih su 3 luksuzno opremljeni apartmani, a ostale trokrevetne, dvokrevetne i jednokrevetne sobe su tako urađene da ni njima ne manjka nota luksuza i vrhunske udobnosti.

Da bi izbjegli gradsku buku, Natur Oaza je smještena u krajolik opasan zelenilom i šumom odmah nadomak rijeke Željeznice, koja nizvodno nekoliko metara zajedno sa rijekom Dragačom čine Fojničku rijeku. Uz pogled na ove ljepotice napravljena su i šetališta, park i fontana koji u interakciji nude duševni mir i blagostanje svim korisnicima i njihovim posjetiteljima.
Kao što vidite iz navedenog, naš dom je opremljen s vrhunskom opremom i suvremenom tehnologijom koja sukladno s okolišem klijentu nudi samo najbolje. Sve ovo je osmišljeno tako da klijentu nudi životni komfor, djeci klijenata sigurnost i spokoj da su im voljeni u pravim rukama i da će u poznim godinama imati zavidnu kvalitetu života.

Da nismo samo mrtvo slovo na papiru, pozivamo Vas da dođete, obiđete Natur Oazu, našu lijepu Fojnicu i osobno se uvjerite u sve navode našeg malog raja.

Za više informacija posjetite nas na:

Web: www.naturoaza.com
Facebook: https://www.facebook.com/naturoazafojnica
Instagram: https://www.instagram.com/naturoaza/

Prethodni članakDanas svečano otvaranje benzinske crpke E GAS, s caffeom i marketom
Sljedeći članakNakon 60 godina došli zahvaliti Sv. Ani za svog životnog suputnika