Natjecatelji Karate kluba „Mladost“ Vitez spremni za nastup na Balkanskom prvenstvu u Sloveniji

Četiri natjecatelja Karate kluba „Mladost“ iz Viteza, Ajdin Sivro, Danijel Strukar, Munib Dedović i Nedžmina Varupa naporno su trenirali i pripremali se za nastup na Balkanskom prvenstvu za kadete, juniore i U21 seniore koje ih očekuje ovog vikenda od 6. do 8. prosinca 2019. godine u Brežicama u Sloveniji.

Na popisu reprezentacije i izboru selektora našli su se na osnovu ostvarenih rezultata na državnom i federalnom prvenstvu BiH, kao i izbornim i bodovnim turnirima. Za natjecatelje Karate kluba „Mladost“ Vitez ovo je još jedan u nizu nastupa na službenim prvenstvima na kojem se očekuju i medalje.

Za njihov trud, naporne treninge i odricanja zaslužni su prije svega  roditelji i treneri kluba koji daju svoj maksimum pomažući im u svakom pogledu. „Ovom prilikom se zahvaljujemo i svim dosadašnjim i budućim sponzorima i donatorima bez kojih ovi odlasci i uspjesi ne bi bili mogući“, istaknuo je šef stručnog stožera i glavni trener KK „Mladost“, Aldin Adilović i naglasio kako su natjecatelji u zadnjoj fazi priprema pred nastup na predstojećem Balkanskom prvenstvu te se  iskreno nada da će uspjeti osigurati sva potrebna financijska sredstva za odlazak ova četiri reprezentativca.