Natjecanje u sankanju “SAONICE CUP 2023” u prekrasnoj prirodi Busovačke planine

Dobrodošli u mali skijaški centar smješten u prekrasnoj prirodi Busovačke planine, savršeno mjesto za zabavu cijele obitelji!

Turistička zajednica SBK/KSB preporučuje za nadolazeći vikend: natjecanje u sankanju “SAONICE CUP 2023” koje će se održati u subotu 04.03.2023. godine sa početkom u 12:00 sati. Utrka u sankanju namijenjena je za odrasle i djecu, a sve će biti uzbudljivo i praćeno različitim zabavnim aktivnostima.

Svi posjetitelji su dobrodošli da se pridruže u navijanju za svoje favorite i uživaju u jedinstvenom doživljaju našeg skijaškog centra.

Ovo je sjajna prilika za stvaranje nezaboravnih uspomena i povezivanje s drugim ljubiteljima zimskih sportova.

Pridružite nam se u stvaranju nezaboravnih trenutaka na našoj prekrasnoj Busovačkoj planini!

Organizatori: SKI MIĆI i Ekološka udruga “Busovačka planina”

Pored utrke, svakako i dalje možete uživati u skijanju, snowboardingu i sanjkanju u mirnom okruženju, daleko od gužve i vreve velikih skijališta. Naše staze su prilagođene za djecu i početnike, ali i za one malo iskusnije koji žele poboljšati svoje vještine.

Nakon skijanja i sankanja, naši moteli nude topli i ugodni ambijent za opuštanje i uživanje u ukusnoj hrani i piću. Uz pogled na prekrasnu prirodu Busovačke planine, ovdje možete provesti vrijeme s obitelji i prijateljima uz šalicu toplog napitka ili ukusan obrok- poručili su iz Turističke zajednice SBK/KSB .