Nastavlja se odigravanje utakmica Uskrsnog turnira u Busovači

Economic

Prve utakmice grupe C donijele su nam mnogo uzbuđenja i neizvjesnost u rezultatu do samog kraja. Obje utakmice kao preslikane – mlade ekipe (Mladež HDZ BiH Busovača i AŠ Europromet Busovača) protiv iskusnih timova (ŽAD i Policija Busovača), mlađe ekipe su vodile sa 2:0, ali na kraju je iskustvo pobijedilo u obje utakmice.

- REKLAMA -

Mladež HDZ je odlično otvorila utakmicu, postigli dva brza gola od kojih je onaj Karla Stapiće bio velemajstorski-efektno je prevario svog čuvara i “zakucao” loptu u mrežu.

Policija je tek u drugom poluvremenu uspjela izjednačiti, Mladež je došla do novog vodstva 3:2, ali su brzo primili dva gola za preokret PS Busovače i dalje se nije moglo. Policija postiže još dva gola i privodi utakmicu kraju sa sigurnih 6:3.

I druga utakmica identičan scenarij. Euro promet je poveo s dva sjajna i efektna gola i nakon timeouta ekipe ŽAD, iskusni majstori ove igre prelaze na igru vratar-igrač i za nepuna 3 minuta potpuno preokreću rezultat na 4:2. 6. minuta do kraja Europromet postiže treći gol, a ključni za utakmicu je bio 11. minut 2. poluvremena kada mladi igrači u jednom napadu pogađaju dva puta vratnicu te u protunapadu primaju 5. gol što je bio i kraj nadanja za najveće iznenađenje dosadašnjeg dijela turnira.

Na kraju zaslužena pobjeda prošlogodišnjih finalista 7:4 , ali će u ovoj grupi biti dosta borbe za prolazak u četvrtfinale.

I sinoć je izvučena dnevna novčana nagrada čiji je sponzor bio Ivica Lovrići njegova firma “Rol Plast” iz Busovače.

U utorak, 13. 03 Uskrsni turnir u malom nogometu se nastavlja utakmicama 2. kola grupe B. Raspored je sljedeći: u 17,45 igraju WWIN Sport Plus protiv Karač prometa iz Novog Travnika, a u drugoj utakmici večerašnjeg programa pred gledatelje će u 18,25 izaći ekipe Caffe bar Paradiso Busovača i branitelji naslova iz prošle godine Pivnica Beer Bar iz Busovače. I večeras , kao i svaku večer nagradna igra za posjetitelje u poluvremenu druge utakmice.