Napravite sami romantično blagdansko drvce ukrašeno šarenim cvijećem

Iako prilikom kićenja blagdanskog drvca, mnogi od nas traže savršene oblike i nijanse kuglica za bor, uvijek su nas oduševljavale vintage kugle u plavim tonovima, postoje i drugi načini kako da ga kreativno ukrasite.

Blagdansko drvce najčešće je preslika osobne filozofije onoga koji ga kiti. Jedni obožavaju šarenilo boja, drugi su vjerni klasici i drže se zlatnih i crvenih tonova, a treći vole minimalizam. Ako ste ljubitelji cvijeća, a vjerujemo da jeste, onda će vam se itekako svidjeti ovaj DIY projekt. Zašto?
Voditeljica bloga Design Love Fest pronašla je način kako da svoju ljubav prema cvijeću pokaže kroz dekoraciju ovog drveta.

U veleprodaji cvijeća, kupila je cvijeće različitih veličina i vrsta kako bi bor pretvorila u raskošan cvjetni aranžman. Iako bi, kako je sama komentirala, voljela da je koristila prirodno cvijeće, no, ono bi nažalost trajalo bilo svježe tek par dana i ne bi ostalo postojano do blagdana. Zato se umjetno cvijeće pokazalo kao puno bolja opcija.

A proces kićenja je vrlo jednostavan – slažite prvo manje cvjetove po granama pa onda veće, a veće obavezno učvrstite žicom kako ne bi zbog težine padalo s drvca. Pazite da cvjetne latice nisu preblizu poda, ako imate djecu ili kućne ljubimce ili oboje.

Izvor