Napokon završeno asfaltiranje prometnice na ulazu u Vitez i dijela magistralne prometnice M-5 kod Viteza

Kako smo i najavljivali dan ranije, ogromne količine strpljenja trebale su svim vozačima koji su prometovali dijelom magistralne prometnice M-5, kroz Vitez. Naime, danas su nastavljeni radovi na asfaltiranju na magistralnom putu M-5 Lašva-Travnik, kod Viteza i jedna dionica prometnice na ulazu u Vitez.

Iako je najavljeno, kako će vozila od 8 sati ujutro do 18 sati poslijepodne, na ovoj lokaciji prometovati naizmjenično jednom trakom, radovi su potrajali otprilike do 20 sati navečer.

Velika gužva i zadržavanja izazvali su ogorčenje vozača, ali i mještana Viteza koji su otežano mogli obavljati svoje dnevne obveze. Velike gužve stvorile su se i na alternativnim prometnicama. Kolone su bile u oba pravca, protezale su se kroz PC 96 s jedne strane, te do granice s Busovačom na drugoj strani.

Ipak, vjerujemo da je svima napokon laknulo, jer je napokon završeno asfaltiranje prometnice na ulazu u Vitez i dijela magistralne prometnice M-5 kod Viteza, te bi prometovanje ubuduće trebalo biti jednostavnije.