Napiši najljepše pismo i osvoji vrijedne nagrade

I ove godine Svjetska poštanska unija (UPU) organizira Međunarodno natjecanje u pisanju pisama za mlade s ciljem poticanja umijeća pisanja i promicanje međunarodnog prijateljstva. U BiH natjecanje zajednički organiziraju tri poštanska operatora – Hrvatska pošta Mostar, BH Pošta i Pošte Srpske. Pismo koje stručni žiri odabere kao najljepše predstavljat će Bosnu i Hercegovinu na ovogodišnjem natjecanju.

Vrijedne nagrade mogu osvojiti mladi ljudi od 9 do 15 godina starosti koji napišu pismo na temu „Što biste poručili odraslima o svijetu u kojem živimo?“ i pošalju ga na adresu jednoga od tri bh. poštanska operatora. Originalni rad može sadržavati od 500 do 1000 riječi i mora biti u obliku pisma. Troje prvoplasiranih učenika bit će nagrađeni tablet računalima i novčanim nagradama (300, 200 i 100 KM) kao i njihovi nastavnici materinskog jezika (100 KM). Za posebne pohvale i nagrade stručni žiri će izabrati još 7 radova, a njihove autore očekuju prigodni pokloni iznenađenja.

Hrvatska pošta Mostar posebno će nagraditi prigodnim darom (u protuvrijednosti 300 KM) školu sa svoga područja iz koje na adresu HP Mostar stigne najljepše pismo.

Natjecanje je otvoreno do 3. 4. 2020. godine. Više informacija možete dobiti pozivom na broj telefona 036/445-092 ili pisati na e-mail eugenija.grubesa@post.ba

Propozicije natjecanja možete pročitati na: https://cutt.ly/najpismo_2020

Prethodni članakNOVI TRAVNIK: 20-godišnjak divljao audijem i snimak stavio na internet, slijedi kazna (VIDEO)
Sljedeći članakJoš jedno prekrasno druženje članova Betanije i djelatnika Frizerlanda