Nakon Tomislavgrada klaunovi plaše vozače i u Kiseljaku

Economic

Nakon Tomislavgrada klaunovi koji straše vozače pojavili su se i u Središnjoj Bosni. Nesvakidašnji slučaj zabiježen je u nedjelu u naselju Višnjica Polje u Kiseljaku.

- REKLAMA -

Posebno je jeziva činjenica da se ovakvi ”prepadi” događaju pod okriljem noći.

Sinoć dok sam se vraćao iz Kiseljaka, u blizini naselja Višnjica Polje, ispred auta mi je izletjela nepoznata namaskirana osoba koja je podsjećala na klauna. Počela je plesati i ubrzo se sklonila s ceste. Nedostajao je koji trenutak da uslijed izbjegavanja nepoznate osobe završim u kanalu pored ceste, kazao je vidno prestrašeni vozač.

O svemu je obaviještena policija.

Klaunovi su se na cestama u BIH ponovno pojavili prije par dana u Tomislavgradu gdje su također strašili stanovnike na cestama i bacali na njih pijesak.

Podsjetimo, najezda klaunova, jeziva i čudna pomama zahvatila svijet je svijet krajem 2016. godine. Ovaj čudni ‘pokret’ se pojavio prvotno u SAD-u, a zatim se proširio na Europu. Trend jezivih klaunova trajao je par mjeseci.

Najezda klaunova stigla je tada i u BiH. U Grudama, Tomislavgradu i Posušju na više prometnica zabilježene su osobe maskirane u klaunove, koje nisu izazivale incidente, za razliku od onih u Hrvatskoj, koji su proganjali djecu.