Nakon Severine, još jedna estradna zvijezda u reklamnom spotu tvrtke Thermoflux iz Jajca

Thermoflux iz Jajca jedna od najuspješnijih tvrtki u Središnjoj Bosni, ali i Bosni i Hercegovini uopće. Osim što su se nametnuli kao jedan od lidera u svojoj branši oduševljavaju i svojim kreativnim marketinškom rješenjima. Ni ovoga puta nisu razočarali.

Nakon Severine, s kojom su imali višegodišnji ugovor za marketinške usluge, još jedna estradna zvijezda pojavila se u reklamnom spotu tvrtke Thermoflux iz Jajca. Ovoga puta to je Halid Bešlić, koji je nedvosmisleno izrazio svoje zadovoljstvo tvrtkom Termoflux i njezinim proizvodima. Uostalim, pogledajte i sami u priloženom videu, a mi ćemo napisati još ponešto o ovoj uspješnoj kompaniji.

Kompanija je nastala 2007. godine. Prvo su započeli proizvodnju kotlova na pelet i automatskih kotlova na sitni ugalj. Vremenom su se razvijali, ulagali u najnoviju opremu i alate.

Proizvodnja je svake godine rasla te su sukladno tome povećavali broj uposlenih. Usavršavali su svoje osoblje i izrasli u respektabilnu firmu koja trenutno upošljava preko 230 radnika. Proizvodni pogoni se prostiru na preko 17.000 m2 zatvorenih hala i najveći su proizvođač kotlova na pelet u Bosni i Hercegovini. Veliki dio proizvodnje izvoze, a njihovi proizvodi su veoma konkurentni na inozemnom tržištu. Trenutno izvoze u Makedoniju, Hrvatsku, Srbiju, Austriju, Sloveniju, Njemačku, Grčku, Kosovo, Portugal, Dansku, Belgiju, Italiju, Latviju, Španjolsku sa tendencijom daljeg širenja prodajne mreže.

Implementirani su ISO standardi 9001 upravljanja kvalitetom i 14001 upravljanja zaštite životne sredine. Posjeduju međunarodne certifikate za proizvode, a veliki broj njih se nalazi na listama državnih poticaja u nekoliko zemalja EU.

Jedan od njihovih najnovijih proizvoda je simpatično kompaktni kamin na pelet Agnes, koji je rezultat inovativnosti talijanskog dizajnera Cesarea Montija, tehnike Firevision Austrije i domaće proizvodnje. Agnes ostavlja atraktivno kompaktan dojam sa vratima od lijevanog željeza, upečatljivo zaobljenih, mekanih radijusa. Kamin na pelet Agnes je u 2019. nagrađen Design Plus Awardom u organizaciji njemačkog Bundestaga za najbolji dizajn i inovaciju. Ovaj u svakom pogledu uspjeli kamin, svakom će prostoru dati poseban ugođaj.

“Halid je već spreman za ovu zimu uz ThermoFLUX kamine na pelet. Otkrijte i vi kako osigurati najbolje grijanje za svoj dom ove zime: www.thermoflux.ba”, poručili su izbove uspješne trvtke na svojoj službenoj Facebook stranici.