Nakon 12 dana pronađen Ivo Domić: Živ i zdrav 22-godišnjak pronađen u Kaknju

Tokom proteklog vikenda na području Srednjobosanskog kantona prijavljeno je 6 krivičnih djela.

JAVNI RED I MIR

Evidentirano je 10 slučajeva narušavanja javnog reda i mira.

SIGURNOST SAOBRAĆAJA

Dogodilo se 26 saobraćajnih nezgoda u kojima je 1 osoba zadobila teže a 3 osobe lakše tjelesne povrede.

Dana 25.11.2017.godine oko 03,30 sati u mjestu Nadioci dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovalo vozilo marke Audi A6 , registarskih oznaka O37-A-460, kojim je upravljao J.S. rođen 1998.godine. Tom prilikom teže tjelesne povrede zadobila je suvozačica I.Š., dok je vozač navedenog vozila zadobio lakše tjelesne povrede.

Zbog različitih prekršaja iz oblasti saobraćaja uručeno je ukupno 335 prekršajnih naloga, a mobilnim radarima evidentirano je ukupno 115 prekršaja prekoračenjem dozvoljene brzine.

Iz saobraćaja je zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola ili bez položenog vozačkog ispita isključeno 26 vozača, a zbog neregistrovanosti ili tehničke neispravnosti iz saobraćaja su isključeno 7 vozila.

OSTALO

Opsežna policijska potraga za nestalim licem iz Travnika, uspješno je okončana. Dana 26.11.2017.godine, nakon izvršenih provjera na terenu, oko 14,30 sati na autobuskoj stanici u Kaknju pronađeno je lice Ivo Domić rođen 1995.godine iz Travnika, čiji je nestanak prijavljen u PS Travnik dana 15.11.2017.godine. Navedeno lice je ostvarilo kontakt sa svojom rodbinom.

Policijski službenici PS Travnik istražuju sve okolnosti i činjenice u vezi navednog događaja.

Prethodni članakUspješno realizirano asfaltiranje lokalnih puteva
Sljedeći članakNOVI USPJEH KARATAŠA VITEZA