Najmlađi ansambl GKM-a Vitez u subotu nastupa na 21. Festivalu dječjeg teatra BiH

Nakon što je proteklog vikenda svojoj publici priredilo fantastičnu večer premijerom predstave „Trnoružica i hrabri vitez“, Gradsko kazalište mladih Vitez, ovom će predstavom nastupiti na 21. Festivalu dječjeg teatra Bosne i Hercegovine.

Još jedna bajka, najmlađeg ansambla GKM Vitez, predstavit će se publici u Gračanici u subotu, 12. svibnja, s početkom u 12 sati.

Predstava donosi bitku dobra i zla te uvodi publiku u svijet čarolije. Predstava je predviđena za sve uzraste, a najzanimljivija je djeci. Riječ je o jednoj bezvremenskoj ljubavnoj priči u kojoj dobro pobjeđuje zlo. Radnja predstave smještena je u davno vrijeme prije 200 godina.

U predstavi igraju mlade glumice i glumci: Nina Ikić, Maria Biljaka, Anđela Đotlo, Oliver Šafradin, Karla Karin, Ivana Stojak, Katja Bošnjak, Katarina Petrović, Ognjen Stojak, Lana Garić, Jelena Petrović, Maria Nedić, Nikolina Kolak, Nikita Kovač, Sandro Kolak, Marina Matijanić, Petra Pavlović. Autor teksta je Savo Škobić, a režiju potpisuje Ivona Matošević. Asistentica režije je Monika Maros, izvršni producent Ivan Sajević, a grafičku pripremu kao i uvijek potpisuje Borislav Sučić.

Prethodni članakVITEZ: Akcija doniranja kose za djecu oboljelu od malignih oboljenja u FIS-u
Sljedeći članakObilježen svjetski Dan crvenog križa