Najavljujemo: Uskrsni GBT košarkaški kup za kadetkinje organizaciji ŠK „Prvi koš“ Vitez

U utorak, u Gradskoj sportskoj dvorani “Vitez”, s početkom u 9 sati, odigrat će se Uskrsni GBT košarkaški kup za kadetkinje u organizaciji ŠK „Prvi koš“ Vitez.

Aktivnosti koje ova škola košarke provodi nisu zaobišle ni kadetkinje, a u cilju očuvanja prijateljstava i i postizanja novih, vrijedna ekipa iz „Prvog koša“ nagradila je svoj grad i općinu jednim prigodnim turnirom za predstojeći blagdan Uskrs.

Na turniru, pored domaćina Škole košarke „Prvi koš“, sudjelovat će: KK „Star“ Fojnica, KK „Lider“ Gradiška, HOKK „Vitez“ Vitez, KK „Travnik“ i ŽKK „Konjic“ Konjic. Ekipe će biti raspoređene u dvije grupe po tri, te nakon odigranih međusobnih utakmica, slijede utakmice za poredak.

Domaćini su se još jednom potrudili, da uz prijatelje i sponzore koji ih prate u 4 godine postojanja, osiguraju najbolje moguće uvjete sudionicima, kao i prigodne pehare za najbolje ekipe i pojedince, majice turnira, poklone za trenere, te što je najvažnije ponude odlično druženje!

„Moramo naglasiti da od 11. 1. 2016. od kako smo krenuli s treninzima i utakmicama u drugom djelu sezone, uspjeli smo imati samo dva slobodna vikenda. Sve ostale dane, proveli smo na putovanjima i utakmicama Lige, turnirima, prijateljskim utakmicama. Iako u nekim trenucima bude teško, kada vidimo zadovoljstvo na licima djece zbog postignutih rezultata i kada vidimo njihov napredak, shvatimo da sve to vrijedi. Ovaj košarkaški kup, na jedan način zahvala je u prvom redu našim kadetkinjama za kvalitetan rad i odnos prema treningu, za sve vrijeme treniranja u ŠK Prvi koš. Prijateljima koji su se odazvali na turnir, unaprijed zahvaljujemo”, rekao je za Vitez.info Igor Bošnjak, trener u ŠK “Prvi koš” Vitez, te dodao:

“Želimo istaknuti jedan detalj. Od 20. 2. i turnira u Jajcu, ovo je četvrti turnir na kojem sudjelujemo (a drugi koji organiziramo, te nas očekuje još jedan, za kadete u vikendu koji je pred nama, ali o tome uskoro) i ono što nas uvijek malo razočara je posjeta naših sugrađana na utakmice naše djece. Ovom prilikom pozivamo sve ljude ispune našu prelijepu GSD Vitez, koliko god je to moguće, bar u utakmicama za poredak, koje su od 17 i 30 sati pa nadalje. Pokažimo da nam je stalo! Vrijedit će doći!“