Najavljujemo: Početak godine uz veliki filmski hit „CATS“

Dobitnik Oskara, reditelj Tom Huper (Kraljev govor, Jadnici, Dankinja), pretvara čuveni mjuzikl u nezaboravni kino doživljaj. U filmu uloge tumače Džejms Korden, Džudi Denč, Džejson Derulo, Idris Elba, Dženifer Hadson, Jan Makelen, Tejlor Svift, Rebel Vilson, kao i Frančeska Hejvard, glavna igračica Kraljevskog baleta, kojoj je ovo prvi put da se pojavljuje na filmu.

CATS
U filmu ćemo imati priliku da uživamo u nezaboravnoj muzici Lojda Vebera i izvedbi plesača svjetskog renomea vođenih od strane koreografa nagrađenog Toni nagradom, Endija Blenkenbjulera. Ovo ostvarenje približiće mjuzikl novim generacijama posebnom scenografijom, tehnologijom i plesnim stilovima koji idu od klasičnog i savremenog baleta, hip hopa i džeza, uličnih plesova do trepa. Jedan od najdugovječnijih mjuzikala u istoriji pozorišta na Vest Endu i Brodveju CATS, imao je premijeru 1981. godine u New London Theatre, gde se izvodio 21 godinu i osvojio neke od najprestižnijih nagrada.

Trailer filma “Cats”: https://www.youtube.com/watch?v=oOgBJ0dhl5A&t=14s

Sve informacije i rezervacije ulaznica u inbox Facebook page stranice kina Kino Theatre, na mail: kinotheare@gmail.com ili na broj 063/799-267 (Viber, SMS, poziv).