NAJAVLJUJEMO: Malonogometni turnir “Robertovo 2021” u prvom tjednu kolovoza

Jedan od najznačajnijih i najpopularnijih turnira u Bosni i Hercegovini koncem prošlog i početkom ovoga stoljeća, Robertovo, ponovno se vraća na scenu, na radost brojnih ljubitelja nogometa i sporta uopće.

Kultni turnir ponovno oživljava grupa mladih entuzijasta iz Mošunja, a s obzirom na uloženi trud i količinu urađenog tijekom protekle godine nema sumnje kako će Robertovu vratiti stari sjaj.

“Dragi naši, s radošću vas želimo informirati kako se kultni turnir “Robertovo” vraća na velika vrata. Nekada najveći turnir na ovim prostorima ponovno će, na radost svih nas, zasjati u najljepšem svjetlu.

Turnir će biti održan u periodu od 4. do 8. kolovoza, a uz ponajbolje igrače malog nogometa i sjajne utakmice sve posjetitelje očekuje odlična zabava, vrhunska glazba, bogat kulturni program, obilje hrane i pića, kao i brojna druga iznenađenja. Izvlačenje grupa bit će održano u ponedjeljak, 2.8. 2021. godine u 20,00 sati, do kada je moguće izvršiti prijavu ekipa. Broj telefona za prijave i dodatne informacije je 063/413-828. Iznos kotizacije je 150 KM, a osiguran je bogat nagradni fond u visini od 4500 KM.

Svjesni da će biti jako teško dostići stari sjaj, ali ne i nemoguće, pozivamo vas sve da budete dio ove prekrasne priče i pomognete nam da Robertovo bude što je nekad bilo, na radost svih nas. Robertovo je Mošunj, a Mošunj to smo mi”, poručili su iz organizacijskog odbora.

Svi oni koji poznaju što je Robertovo predstavljalo zasigurno će biti sretni zbog obnavljanja ovoga turnira, a Vitez.info će sasvim sigurno medijski pratiti sve vezano za ovaj turnir.