Nagradni izlet na planinu Vlašić

Ravnatelj OŠ “Bila” , Vinko Bošnjak, organizirao je jednodnevni izlet na planinu Vlašić. Ovaj jednodnevni izlet nije planiran za sve učenike OŠ “Bila”, nego samo za one učenike koji su se istaknuli svojim radom i zalaganjem te predstavljali školu na različitim manifestacijama i projektima i postigli zavidne rezultate i uspjehe tijekom prošle godine.

Nagrađeni su učenici koji su sudjelovali u Eko kvizu “Lijepa naša” i osvojili prvo mjesto na županijskom natjecanju, učenici koji su sudjelovali u projektu Crvenog križa “Pazi, mine!” i osvojili prvo mjesto na općinskom natjecanju i učenici koji su sudjelovali na manifestaciji “Dani kruha i zahvalnosti za plodove zemlje” te su nagrađeni za najljepše izložbene stolove, a na županijskom natjecanju OŠ “Bila” osvojila je prvo mjesto.

“Ovo je prvi put da je organiziran jedan ovakav nagradni izlet za učenike i pokazalo se da je to pozitivan poticaj i za druge učenike koji ove godine nisu išli na izlet, ali na njima je da to promijene u svoju korist u budućnosti”, kazao je za portal Vitez.info Vinko Bošnjak.

U pratnji učenika bili su: učiteljica Sandra Zrnić, nastavnici Igor Bošnjak, Milena Krišto, Emanuela Totić, Bruno Grebenar, pedagoginja Tanja Znahor i ravnatelj Vinko Bošnjak.

Na koncu iz OŠ “Bila” uputili su zahvalu prijevozniku Igoru Kolendi, koji je osigurao besplatan prijevoz za učenike i djelatnike, kao i vozaču Marinku Đotli.