NADIOCI POSTAJU TURISTIČKO SREDIŠTE: Na noćenje u Etno selu “Dolina sreće” se čeka i po 15 dana

Viteška “Dolina sreće”, istinski turistički biser, postavila je Nadioke na turističku kartu Bosne i Hercegovine i lagano ovo mjesto u viteškoj općini pretvara u istinsko turističko središte.

Tijekom proteklih pola godine “Dolina sreće jedna je od od najtraženijih turističkih destinacija, zbog čega u ovom kompleksu već imaju “slatke brige”.

“Na žalost ili na sreću, ne znam više ni sam, svakodnevno smo zbog velikog interesa prisiljeni odbiti barem nekoliko gostiju, jer je sve rezervirano od ranije. Na smještaj se čeka i po 15 dana, što nas raduje, ali nam je i žao zbog gostiju koji ne mogu odmah uživati u čarima našeg malog, ali prelijepog etno sela. Ipak, to je svakako dodatni impuls da nastavimo realizirati zacrtane ciljeve, pa čak i zacrtamo neke nove. Izgradnja ide punom parom, a u ovoj i za sljedeću godini pripremamo još pregršt iznenađenja našim gostima”, kazao je za Vitez.info vlasnik “Doline sreće”, Vitežanin, Ivan Jukić Prse.

Već smo ranije pisali kako je završena izgradnja i uređenje četvrte kućice „Crvenkapice“, do sada najluksuznijeg apartmana, koja će sve goste oduševiti svojim izgledom, ali i sadržajem. Uskoro nas očekuje i izgradnja “Ljubičice”, petog super luksuznog apartmana, a na tomu u Dolini sreće ne misle stati.

“Ne mislimo stati na ovomu što smo do sada napravili. Imamo još nekoliko zbilja zanimljivih i sjajnih ideja, ali kako smo i započeli s našom pričom pomalo u tajnosti, ostavimo i buduće planove tajnovitima. Presretan sam zbog velikog interesa, ali i zadovoljstva gostiju našim uslugama, a posebno me veseli što smo uz neke uistinu odlične sadržaje na području naše općine i mi doprinijeli da Vitez i Nadioci budu prepoznatljivo mjesto na turističkoj karti Bosne i Hercegovine”, kazao je za naš portal Ivan Jukić.

Posebnu draž svim posjetiteljima nudi staza za jahanje s vrhunski obučenim konjima za jahanje, a za ljubitelje šetnje tu je i staza za šetnje u izvornom prirodnom okruženju.

Sve kućice, odnosno apartmani su uglavnom iznajmljeni, a unajmiti se mogu cjelodnevno ili na tri sata. Etno selo „Dolina sreće“ nalazi se u Nadiocima kod Viteza, a kontakt telefon je +387 (0)63 559 105. Dolinu sreće možete pratiti i na Facebook-u, kao i Instagramu.

Prethodni članak‘SITUACIJA JE VRLO OZBILJNA’: Merkel branila zakon koji će omogućiti strože mjere, evo kada bi mogao stupiti na snagu
Sljedeći članakIz Turske stiglo još 10.000 doza cjepiva za BiH