Načelnik Zovko proglasio Dan žalosti u Žepču

Nakon pogibije tri mlade osobe

Načelnik Žepča Mato Zovko donio je odluku da se danas u ovoj Općini proglasi Dan žalosti nakon tragične smrti Monike Antolović, Nevene Mijić i Olivera Hrkaća.

Dan žalosti obilježit će se spuštanjem zastave na pola koplja na zgradi Općine, javnim poduzećima i ustanovama kojim je osnivač Općina Žepče.

U priopćenju je navedeno kako je na Dan žalosti na javnim mjestima zabranjeno održavanje programa javnog, kulturnog i zabavnog karaktera i neće se puštati glazba u ugostiteljskim objektima, dok će elektronski mediji s područja Općine Žepče svoje programske šeme prilagoditi Danu žalosti.

Podsjetimo, troje dvadesetogodišnjaka iz Žepča, Monika Antolović, Nevena Mijić i Oliver Hrkać poginuli su u saobraćajnoj nesreći koja je u subotu navečer pola sata prije ponoći dogodila u mjestu Goliješnica na magistralnom putu M-17 na dionici Žepče – Maglaj.

Oni su upravljajući Mercedesom udarili u terenac Land Cruisera u kojem je bila generalna direktorica kompanije Bekto Precisa Enisa Bekto, njen 11-godišnji sin i Bisera B.