Načelnik Općine Novi Travnik dao podršku nastupu Muniba Dedovića na EP u Bugarskoj

Načelnik općine Novi Travnik jučer je, s pomoćnicom načelnika za društvene djelatnosti, upriličio prijam za bosanskohercegovačkog karate reprezentativca Muniba Dedovića i njegovog trenera Aldina Adillovića koji će putovati na Europsko prvenstvo u Sofiju.
Cilj ovog prijama bio je podrška u daljem uspjehu karataša Muniba Dedovića, člana Karate kluba „Mladost“ Vitez, ali i financijske pomoći povodom odlaska na Europsko prvenstvo u Bugarsku. Dedović je na nedavno održanom Izboru najboljih sportaša ŽSB proglašen za najuspješnijeg sportaša u kategoriji kadeta.

Šef stručnog stožera KK „Mladost“ Vitez, Aldin Adilović je naglasio kako je trenutna forma Muniba na zavidnom nivou, iako su ih protekla dva mjeseca priprema pratili veliki problemi od povreda i bolesti te izuzetno hladnih dvorana koje su bile i uzrok svega. Iako je ovo Munibu prvi nastup na natjecanju ovakvog nivoa nadaju dobrom rezultatu. Adilović se također zahvalio načelniku Novog Travnika, Refiku Lendi, na ukazanom povjerenju i podršci pri odlasku na Europsko prvenstvo.

Prethodni članakKošarkaški derbi susjeda pripao Vitežanima
Sljedeći članakU Vitezu glazbeno-scenska predstava u režiji hrvatskih branitelja