Načelnik Bošnjak-Matić upriličio prijem uspješnih sportaša općine Vitez

Foto: Općina Vitez

Općinski načelnik je danas u svom uredu upriličio prijem uspješnih sportaša općine Vitez, članove KK “Mladost” iz Viteza te članove STK “CM” također iz Viteza.

Riječ je o osvajačima medalja s Balkanskog i Europskog prvenstva, kao i Državne prvake u stolnom tenisu za kadete i seniore.

Nazočne na ovom prijemu su pozdravili općinski načelnik, Tomislav Bošnjak-Matić, predsjednik općinskog vijeća, Hidajet Sivro i pomoćnica načelnika za društvene djelatnosti, Marija Grabovac.

Dora Čosić – državna kadetska prvakinja i Ivan Bobaš – državni seniorski prvak dolaze iz STK “CM” iz Viteza, a Nedim Bektaš – osvajač srebrene i brončane medalje na Balkanskom prvenstvu kao i Munib Dedović – osvajač brončane medalje na Europskom prvenstvu i osvajač srebrene medalje na Balkanskom prvenstvu dolaze nam ispred KK “Mladost” iz Viteza.

Uspješni sportaši su zahvalili načelniku na organiziranom prijemu i skromnim nagradama koje su im ovom prilikom uručene.

Općinski načelnik je obećao da će u granicama proračunskih mogućnosti nastaviti i dalje podržavati uspješne sportaše, kao i druge uspješne mlade ljude koji na pozitivan način promoviraju lokalnu zajednicu.

Prethodni članakVITEZ: Odluka o komunalnoj naknadi – dodatna pojašnjenja
Sljedeći članakU akciji “Lašva” uhićeno sedam osoba koje su trgovale drogom