Na Dan žena donatorska večera za Laudato TV

Većina župa Travničkog dekanata i KŠC Petar Barbarić odlučili su zajedno organizirati donatorsku večeru u svrhu pomoći djelovanju Laudato TV. Svadbeni salon Maja u Novoj Biloj ustupio je prostor i to na Dan žena, 8. ožujka, tako da će sudionici ovoga događaja stolicu platiti 50 KM u što je uključena bogata večera, piće, zabava i sama donacija koja ide za Laudato TV.

Organizatori su se pobrinuli osigurati vrijedne tombole. Sve pozivnice su numerirane te će Ksenija Abramović, idejni začetnik i glavna urednica Laudato TV-a, na kraju izvući jednu od pozivnica, a nagrada je hodočašće u Svetu zemlju. Darovatelj ove vrijedne nagrade je G-tour Međugorje u suradnji sa udrugom Sveta Zemlja.

Kako je kazao don Anto Ledić, župnik Župe Presvetog Trojstva Novi Travnik, jedan os suradnika ove televizije na prostorima Središnje Bosne, ovo je prva donatorska akcija ovoga tipa na području BiH, a vjerojatno i šire, za Laudato TV koja je vrlo gledana i na našim prostorima, te se nadaju da će njihova ideja biti inicijalna kapsula za druge dekanate i župe kako u BiH tako i u Hrvatskoj.

Osim njega, suradnik ove televizije je i fra Velimir Bavrka, župnik župe sv. Juraj u Vitezu.
Upravo iz tog razloga je i otvoren račun na ime Ante Ledića na koji će vjernici moći uplaćivati donacije za Laudato TV (Anto Ledić Addiko banka 3060263007027505).

Prethodni članakFUP: Stanje sigurnosti na području Federacije BiH zadovoljavajuće
Sljedeći članakSBŽ: Javni oglas za podnošenje prijava projekata za poticaj povratku prognanih, obnovi i razvitku