Na Beogradskom sajmu turizma predstavljena turistička ponuda Središnje Bosne

U sklopu promotivnih aktivnosti Turističke zajednice SBK/KSB, na Beogradskom sajmu turizma, koji traje od 18. – 21. veljače, predstavljena je gotovo cjelokupna turistička ponuda Središnje Bosne.

Na ovom sajmu turizma, koji je jedan od najboljih i najposjećenijih sajmova ovog tipa u regiji, posjetiteljima su predstavljene značajne i atraktivne destinacije Središnje Bosne (Plivska jezera, Jajce, Travnik, Vlašić, Fojnica, Skopaljska dolina, Vitez, Kreševo, Kiseljak…) ali i pojedinačne atrakcije te turistička ponuda privatnog turističkog sektora iz Središnje Bosne koja je ove godine bolja nego ikada ranije. Na štandu Turističke zajednice predstavljeni su također i Hotel Central iz Viteza kao i Etno selo Čardaci i njihova kompletna ponuda poput konferencijskog turizma, wellnesa i SPA.

I ove godine na ovom sajmu izlažu brojne svjetske turističke zemlje te brojne turističke agencije i touroperatori.

Prvog dana trajanja sajma, štand Turističke zajednice SBK/KSB odlično je posječen, a posjetitelji i agencije najviše su upita imali vezano za predstojeću ljetnu turističku ponudu te provođenje aktivnosti planinarenja, fly fishinga i ribolova, mogućnosti provedbe izleta uz posjetu kulturno-povijesne baštine kazao je za portal Vitez.info Miroslav Matošević, direktor Turističke zajednice SBK/KSB.