Musa: Osvojili smo bod, mada smo računali i planirali osvojiti sva tri

Vitežani su se iz Sarajeva vratili zadovoljni osvojenim bodom a u nedjelju ujutro pitamo trenera Musu je li osvojenim bodom protiv Olimpica ispunjen zacrtani zadatak?

„Ispunili smo primarni zadatak, osvojili smo bod, mada smo računali i planirali osvojiti sva tri. Na žalost, zaista nismo imali raspoloženog igrača u fazi napada, izuzmemo li Livančića koji je prvo poluvrijeme odigrao na visokoj razini, a zbog ozljede morao sam ga na startu drugog poluvremena zamijeniti Selimovićem. A sa samo jednim raspoloženim igračem u napadu koji je, uz to, igrao samo 45 minuta utakmice i nismo mogli više očekivati. Također se ne smije zaboraviti da je Olimpic sada dobra momčad, s nekoliko vrlo dobrih, poznatih i iskusnih igrača, a za utakmicu bi rekao da je bila korektna, dobra, gledljiva, daleko bolja nego ona prošloga vikenda s Čelikom u Vitezu. Bilo je prigoda za postizanje golova s obje strane, u nekim mi se trenucima činilo tko prije zabije gol bit će i pobjednik. No, obrane i Viteza i Olimpika odradile su svoje zadatke i mi nemamo razloga biti nezadovoljni. Okrećemo se slijedećoj utakmici, Krupi, koju ćemo, nadam se i s Livančićem u sastavu, u suboti dočekati u Vitezu“.

Od prve minute, kao i protiv Čelika, na mjestu centralnog braniča igrao je mlađani (18 godina i tri mjeseca op.a.) Vedran Vrhovac. Odigrao je, u cjelini, vrlo dobro, i rekli bismo, u potpunosti je opravdao ukazano mu povjerenje. A Vedran je tu, među 18 standardnih prvotimaca, povremeno i u prvoj postavi, još od svoje sedamnaeste godine. Momak pred kojim je lijepa nogometna budućnost.

„Zadovoljan sam, naravno, i svojom i igrom cijele momčadi koja je tijekom cijeloga susreta igrala dobro, kontrolirali smo igru i ispunili pred nas postavljene zadatke. Sretan sam i zadovoljan što mi trener Musa ukazuje povjerenje, zahvaljujem se suigračima koji me bodre, savjetuju i podržavaju, a na meni je raditi još više i još bolje kako bi  se odužio treneru i njegovim suradnicima na povjerenju a suigračima na podršci. Dat ću sve od sebe da ubuduće igram još i bolje. Mogu ja to!, kazao je vrijedni i perspektivni osamnaestogodišnji Vedran Vrhovac.

Prethodni članakU Zagrebu osnovan Klub bosanskih studenata, Ivan Kapetanović predsjednik
Sljedeći članakLedić arhitektura & Vitez.info: Idejno rješenje dječjeg parka u Vitezu