MUP ŽSB: Požar u školi

Tijekom proteklog dana na području Srednjobosanske županije prijavljeno je jedno kazneno djelo, a radi se o ugrožavanju sigurnosti.

Policijski službenici PS Vitez rasvijetlili su kazneno djelo utaje, počinjeno na štetu F.H. iz Zenice. Operativnim radom na terenu došlo se do saznanja da je izvršilac navedenog kaznenog djela lice A.K. (1972.) iz Brčkog, protiv kojeg slijede zakonom predviđene mjere i radnje.

Dana 4.10.2017. godine oko 10,10 sati u PS Novi Travnik zaprimljena je prijava o požaru u Srednjoj glazbenoj školi u Novom Travniku. Odmah po prijavi upućena je patrola policije te je obaviještena vatrogasna služba. Po dolasku na lice mjesta, utvrđeno je da se radi o manjem požaru koji je uspješno lokaliziran i ugašen. U požaru je pričinjena manja materijalna šteta dok povrijeđenih osoba nije bilo. Uviđajne radnje obavili su policijski istražitelji PS Novi Travnik.

Evidentirana su dva slučaja narušavanja javnog reda i mira.

Dogodilo se 12 prometnih nesreća u kojima je jedna osoba zadobila lakše tjelesne povrede.

Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručena su ukupno 123 prekršajna naloga, a mobilnim radarima evidentirano je ukupno 39 prekršaja prekoračenjem dozvoljene brzine.

Iz prometa je zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola ili bez položenog vozačkog ispita isključeno pet vozača, od kojih su tri vozača lišena slobode i zadržana u policijskim stanicama do otrežnjenja zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola preko 1,5 promila. Zbog neregistriranosti ili tehničke neispravnosti iz prometa je isključeno jedno motorno vozilo.

Prethodni članakPotpisan ugovor o gradnji šest kuća za hrvatske povratnike u općini Bugojno
Sljedeći članakPredsjednik Federacije BiH Marinko Čavara primio predstavnike Udruge dijabetičara djece i mladih “Slatkiš” Novi Travnik i Udruge djece i mladih oboljelih od dijabetesa “Slatki svijet” Bugojno