MUP SBK: U Novom Travniku izvršena krađa pet četverocikala i jednog motocikla

U ponedjeljak 11. lipnja 2018. godine oko 07,10 sati u PS Novi Travnik zaprimljena je prijava da je u mjestu Stara Opara, općina Novi Travnik, izvršena krađa 5 četverocikala i 1 motocikla. Prema prijavi, krađa je izvršena tijekom protekle noći od strane jednog ili više nepoznatih izvršitelja.

- REKLAMA -

Odmah po zaprimanju prijave, policijski službenici PS Novi Travnik su u suradnji s policijskim službenicima Odsjeka kriminalističke policije PU Travnik i Sektora kriminalističke policije MUP-a SBK-a pristupili poduzimanju intenzivnih planskih mjera i radnji u okviru svojih nadležnosti.

Navedene mjere i radnje su usmjerene prije svega na vršenje uviđajnih radnji, prikupljanju i provjeri svih relevantnih informacija, pretrazi užeg i šireg lica mjesta, kao i lokacija pogodnih za ostavljanje ukradenih predmeta, te niz drugih mjera i radnji u cilju rasvjetljavanja predmetnog krivičnog djela.

Tijekom realizacije navedenih mjera i radnji, više osoba je privedeno u službene prostorije radi utvrđivanja alibija, a jedna osoba je lišena slobode.

U suradnji s nadležnim Kantonalnim tužiteljstvom, službenici policije rade na dokumentiranju i dokazivanju navedenog krivičnog djela.

Top akcija 18.-27.1.