Montaža “Igor” – sve vrste montaže i demontaže

U vremenu kada svi živimo ubrzano, često se ne možemo kvalitetno posvetiti uređenju našega doma, ureda ili vikendice. No, i tom problemu je došao kraj. Montaža „Igor“ iz Viteza od sada nudi usluge svih vrsta montaže i demontaže.

Usluga montaže namještaja od svih vrsta materijala, zatim montaža kuhinje (kompletna montaža svih kuhinjskih elemenata), spavaćih soba (klizni ormari, ugradbeni ormari, kreveti, komode, itd.) od sada su naša briga, poručuju iz Montaže „Igor“.

Također, ukoliko trebate usluge popravka montažnih kupaonskih i kuhinjskih elemenata ili montaže pojedinačnih elemenata namještaja ovo je prava adresa za vas.

Među brojnim uslugama izdvajamo još i montažu i demontažu uredskog namještaja, zatim nivelaciju uredskih elemenata, montažu stolarskih elemenata, kao i postavljanje polica, zamjenu klizača i ručkica, popravak kreveta, podnica i  kreveta, sjedećih garnitura i slično, a posebna usluga je demontaža postojećeg namještaja u svrhu selidbe.

Dovoljno je pozvati na broj mobitela 063/154-527 i željena usluga će biti obavljena učinkovito i u rekordno kratkom roku.