MNK Putićevo pobjednik malonogometnog turnira u Bučićima

Malonogometni klub “Putićevo” pobjednik je 14. malonogometnog turnira “Bučići 2021”. Ekipa iz Putićeva u finalu je bila uspješnija od ekipe Wood project te zasluženo slavila rezultatom 1:0. Vrlo zanimljivo je istaknuti kako su tri susreta prije finala igrači Putićeva dobili nakon izvođenja penala.

Nakon što su u polufinalu poraženi od MNK Putićevo ekipa KŠD “Glavica” u susretu za treće mjesto svladala je ekipu Autopraonica “Slon”, rezultatom 2:1.

Najboljim igračem turnira proglašen je Mirko Čečura iz MNK Putićevo, dok je titulu najbolje golmana ponio Mladern Drmić iz ekipe Wood project. Za najboljeg mladog igrača turnira izabran je Josip Turić, dok je priznanje za fair play dobila ekipa Mladeži HDZ BIH Novi Travnik.

EKipa MNK Putićevo osvajanjem još jednog u nizu turnira na najbolji je mogući način najavila turnir koji će od 12. do 14.8. 2021. godine biti odigran u Donjem Putićevu. Predstavnik ekipe Putićevo Zdravko Batinić izrazio je zadovoljstvo uspješnim nastupom te čestitao igračima MNK Putićevo na još jednom uspjehu.

Prethodni članakFOTO i VIDEO: Slavljena sveta misa u Orašcu kod Travnika
Sljedeći članakMisno slavlje na blagdan sv. Roka u Zaselju predvodi fra Marinko Didak