MNK “Bilj-Mar” zabilježio vrijednu i visoku pobjedu u Brčkom

U subotu 30. studenog 2013. godine u okviru III. kola I. FUTSAL lige F BiH u Brčkom je odigrana utakmica između ekipa MNK „Klanac” iz Brčkog i MNK „Bilj-Mar” iz Nove Bile. Utakmica je odigrana pred 50-ak gledatelja, koji su uživali u potezima obje ekipe, a ekipa Bilj-Mar iz Nove Bile slavila je pobjedu rezultatom 0:4 (poluvrijeme 0:0). Pogotke su postigli Božo Klarić, Nikola Knežević i Mato Bagarić (2).

Od samog početka utakmice vidjelo se da je kvalitet na strani gostujuće ekipe i nakon nekoliko promašenih izrazitih prilika u prvom poluvremenu bilo je samo pitanje kad će gosti postići pogodak i tako riješti pitanje pobjednika. Za Bilj-Mar nisu nastupila dva ponajbolja igrača, Dragan Poplašen i Josip Aman.

Treba napomenuti da je ovo prvi domaći poraz ekipe MNK „Klanac” u protekle dvije sezone, što pobjedu Bilj-Mara čini još vrijednijom.

Sljedeće utakmicu u okviru IV. Kola, koje se igra 8. prosinca 2013. MNK Bilj-mar domaćin je ekipi MNK „Vega mix” iz Živinica. Utakmica se igra u Gradskoj sportskoj dvorani.

Poslušajte izjave trenera obje ekipe…

{mp3}davor_valjan1{/mp3}
{mp3}brcko_mahmic{/mp3}