MNK “Bilj-Mar” jesenski prvak Prve Futsal lige F BiH

Malonogometaši ekipe “Bilj-Mar” iz Nove Bile jesenski su prvaci Prve Futsal lige F BiH.

Nakon što su slavili pobjedu u Cazinu, kod ekipe Bubamara, rezultatom 7:2, te pobjedom MNK “Vega mix” protiv ekipe MNK “Bosna Kompred” iz Tuzle, Bilj-Mar je zasjeo na čelo ljestvice za ovu polusezonu boljom gol razlikom od Tuzlaka.

Pobjeda u Cazinu četvrta je u nizu ekipe Bilj-Mar. Valentino Gavrić, igrač Bilj-Mara pokorio je Krajišnike s 5 pogodaka, dok je ostala 2 gola postigo Davor Valjan.

Ovom pobjedom MNK “Bilj-Mar” Nova Bila nastavlja svoj zacrtani put ka premijer ligi BiH.

Ovo je ujedno bilo i posljednje kolo prvog djela sezone u I. Futsal ligi FBiH, drugi dio polusezone se nastavlja u siječnju 2014. godine.

“Ostvarili smo sve zacrtane ciljeve na početku lige, a to je da budemo među prva dva kluba na kraju polusezone s obzirom kakav smo imali žrijeb. Ostaje žal za propuštenom prilikom u prvom kolu kod izravnog konkurenta za plasman u doigravanje za Premijer ligu BiH kod Kompreda u Tuzli gdje smo u najmanju ruku zaslužili bod, ali stvari na svoje mjesto je vratila pobjeda u gostima kod neugodnog Klanca u Brčkom i u Cazinu kod Bubamare. U drugom djelu polusezone u prva dva kola odmah igramo dva derbija, kod kuće protiv Bosne Kompred i u Banovićima. Te dvije utakmice će nam odrediti put ka završetku natjecanja. Zimski prijelazni rok ćemo iskoristiti za dovođenje nekoliko istinskih pojačanja. Ovim putem se još jednom zahvaljujemo svima koji su nas pratili u ovoj polusezoni s nadom za nastavak i proširenje suradnje u buducnosti”, kazao je za portal vitez.info Marijan Biljaka, predsjednik MNK “Bilj-Mar” Nova Bila.

Rezultati V. kola I. Futsal lige FBiH skupina sjever:

Cazin: MNK BUBAMARA – MNK BILJ-MAR 2 – 7
Živinice: MNK VEGAMIX – MNK BOSNA KOMPRED 6 – 3
Banovići: MNK BANOVIĆI – MNK KLANAC 2 – 1

Poredak nakon V. kola:

1. MNK BILJ-MAR 5 4 0 1 30 17 12
2. MNK BOSNA KOMPRED 5 4 0 1 27 18 12
3. MNK BANOVIĆI 5 3 0 2 19 18 9
4. MNK KLANAC 5 2 0 3 20 16 6
5. MNK VEGA MIX 4 1 0 3 16 20 3
6. MNK BUBAMARA 4 0 0 4 11 34 0