Mladi Vitežani organiziraju dobrotvornu akciju „Božić za svakoga“

Mladež HDZ BiH Vitez već četvrtu godinu uzastopno organizira akciju „Božić za svakoga“, koja ima za cilj pomoći socijalno potrebitim, ali i usamljenim i zaboravljenim u ovo blagdansko vrijeme.

Uz sve aktivnosti koje su članovi Mladeži u suradnji sa svim kolegicama i kolegama proveli, aktivnost „Božić za svakoga“ svakako je jedna od najprepoznatljivijih, a tijekom dosadašnjih godina članovi Mladeži otvorili nekoliko stotina vrata u Vitezu i na taj način, sugrađanima koji su u raznim vidovima potrebe, pokušali uljepšati blagdansko razdoblje.

Tijekom akcije članovi Mladeži prikupljaju, prehrambene, higijenske i odjevne predmete, a pozivaju sve ljude dobre volje da se priključe ovoj akciji, otvore svoja srca i podrže zamisao projekta u pomaganju socijalno ugroženim obiteljima.

Tko želi svoje priloge može dostaviti u ured HDZ BiH koji se nalazi u Hrvatskom domu u Vitezu i otvoren je svakim radnim danom od 8 do 15 sati, ili u slučaju nemogućnosti dolaska dogovoriti preuzimanje na kontakt 063/607-244.

Prethodni članakDanas obilježavanje 24. obljetnice osnutka brigade ‘Nikola Šubić Zrinski’
Sljedeći članakOdržan Božićni koncert u Jajcu