Mladi viteški kazalištarci još jednom oduševili izvedbom predstave “Trnoružica i hrabri vitez”

GKM Vitez - Trnoružica i hrabri vitez
GKM Vitez - Trnoružica i hrabri vitez

Gradsko kazalište mladih Vitez još jednom je izvelo svoju uspješnu i višestruko nagrađivanu predstavu “Trnoružica i hrabri vitez”. Još jedna bajka, koju je ispričalo Gradsko kazalište mladih Vitez, predviđena je za sve uzraste, a najzanimljivija je djeci.

Tako je bilo i ovoga puta, kada se u kazališnoj dvorani skupilo više od 200 posjetitelja, koji su uživali u nastupu jedne od najmlađih grupa GKM-a Vitez.

Riječ je o bezvremenskoj ljubavnoj priči u kojoj dobro opet pobjeđuje zlo. Radnja predstave smještena je u davno vrijeme prije 200 godina.

Mladi viteški kazalištarci priredili su još jednu zanimljivu večer, punu iznenađenja, a ovo je bilo četvrto igranje ove predstave u Vitezu i vjerojatno posljednje otvorenog tipa u Kazališnoj dvorani Vitez.

U predstavi igraju: Nina Ikić, Maria Biljaka, Anđela Đotlo, Emin Šahdan, Eli Karin, Ivana Stojak, Katja Bošnjak, Katarina Petrović, Ognjen Stojak, Jelena Petrović, Maria Nedić, Nikolina Kolak, Marina Matijanić, Petra Pavlović.

Autor teksta je Savo Škobić, a režiju potpisuje Ivona Matošević. Asistentica režije je Monika Maros, izvršni producent Ivan Sajević. Za fotografije je zadužen Boris Šarić, a grafičku pripremu kao i uvijek potpisuje Borislav Sučić.