Mladi košarkaški dvojac iz Viteza, blizanci Ivišić, na pripremama U14 reprezentacije Hrvatske

Članovi Omladinskog košarkaškog kluba Vitez, Zvonimir i Tomislav Ivišić, nalaze se na pripremama mlađe kadetske reprezentacije Hrvatske.

Pripreme se održavaju u Velikoj, započele su jučer, a trajat će do 11. siječnja 2017. godine.

Zanimljiva priča o ovom dvojcu jeste da su to braća blizanci koji su u OKK Vitez došli prije 8 godina. Ova braća, koja imaju samo 13 godina, nisu mogla proći neprimjetno i za druge klubove i trenere kako zbog njihovog talenta, kojeg neosporno posjeduju, tako i zbog njihove visine. Naime, Zvonimir  je visok 196 cm, a Tomislav 200 cm.

Naši dečki, Zvone i Tomo, sretno su stigli u Veliku gdje su smješteni u HEP-ovom odmaralištu. Ukupno 26 djece iz cijele Hrvatske, a Tomislav i Zvonimir su najviši. Uvjeti su idealni, treniraju u Gradskoj športskoj dvorani, a s njima je kompletan stožer U14 reprezentacije na čelu s Krešimirom Žganecom, izbornikom, i Igorom Erjavcem, pomoćnikom”, navode na službenoj Facebook stranici OKK Vitez.

Sretni i ponosni na naše talente možemo im samo poželjeti sve najbolje u budućnosti te uputiti iskrene čestitke Tomislavu i Zvonimiru kao i njihovim roditeljima.

Prethodni članakOpćine bi mogle plaćati kazne za nezakonito utrošen novac od pristojbi i do 20.000 KM
Sljedeći članakŠveđani uveli šestosatno radno vrijeme pa zaključili da je preskupo