Mladež HDZ BiH Vitez upriličila prijem za nove članove

Općinski odbor Mladeži Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine (HDZ BiH) Vitez upriličio je prijem za nove članove u prostorijama Stranke u Vitezu.

Mladež HDZ-a BiH u Vitezu je pozitivna priča kojoj svakim danom pristupa značajan broj mladih ljudi koji su se odlučili stranački opredijeliti i postati dio velike obitelji Mladeži HDZ-a BiH. Okupljenim novim članovima Mladeži obratio se predsjednik OO Mladeži HDZ BiH Vitez, Jakov Križanović koji je pristunim poručio da su odabrali pravu političku opciju te da HDZ BiH pripada njima, a ne uskom krugu ljudi.

„Svaki član za nas je jednako bitan, a svaka ideje i sugestija je dobro došla. Upravo zbog toga na jedan ovakav način se želilmo susreti s našim članstvom kako bi im poručili da su dobrodošli i da za njih ima mjesta u tijelima stranke“, kazao je Križanović.

Zajedno s predsjednikom OO M HDZ BiH Vitez članske iskaznice uručio je predsjednik OO HDZ BiH Vitez i zastupnik u Zastupničkom domu Parlamenta F BiH, Boris Marjanović.

„Prekrasno je vidjeli naše prostorije ispunjene našom mladošću. Njihova energija i entuzijazam moraju svima nama biti dodatni motiv da radimo što kvalitetnije i predanije, kako bi im omogućili bolje uvjete života u BiH“, riječi su predsjednika Marjanovića.

Podjelom ovih članskih iskaznica broj članova Mladeži u Vitez prešao je brojku od 400 članova.