Mladež HDZ BiH Vitez u akciji dobrovoljnog darivanja krvi

Mladež HDZ BiH Vitez u četvrtak, 22.10. 2020. godine organizirala je akciju dobrovoljnog darivanja krvi, a sve u suradnji s Odjelom za transfuziologiju Hrvatske bolnice dr. fra Mato Nikolić u Novoj Biloj, priopćili su iz ove stranke.

„Kako se posljednjih dana u medijima sve učestalije mogu pročitati apeli za dobrovoljno darivanje krvi odlučili smo se svojim skromnim gestom dati doprinos prikupljanju dovoljnog broja doza, a ovu akciju provodimo već nekoliko godina unatrag“, kazao je dopredsjednik OO M HDZ BiH Vitez Stjepan Alilović zahvalivši osoblju bolnice na potpori i otvorenosti za ovu aktivnost.

Iz Mladeži su iskoristili ovu prigodu i da zahvale svim zdravstvenim radnicima koji su iako izuzetno izloženi opasnosti od zaraze COVID-19 svoje dužnosti obavljaju požrtvovano i profesionalno te su pozvali sugrađane na poštivanje svih propisanih mjera i preporuka.

“Akciji su se odazvali i kandidati iz redova Mladeži za Općinsko vijeće i to Nikola Šarić koji je na broju 6, Marina Kolak (9), Ana-Marija Omazić (13), Siniša Mirković (25), Srećko Petrović (29) i Stjepan Alilović (30)”, istakli su iz OO Mladeži HDZ BIH Vitez.