Mladež HDZ BIH Vitez organizira turnir u uličnoj košarci

Mladež HDZ BIH Vitez organizira amaterski turnir u uličnoj košarci. Turnir će početi 6. lipnja i trajati će tri dana (petak, subota i nedjelja).

Završnica će biti odigrana u nedjelju, 8. lipnja.

Uplata kotizacija po ekipi iznosi 30 KM, a u sklopu turnira bit će organizirano i natjecanje u izvođenju trica.

Za najuspješnije ekipe osigurane su i nagrade, tako je nagrada za prvo mjesto 300 KM, drugoplasirana ekipa dobit će 200KM, a trećeplasirana 100 KM. Najuspješniji “tricaš” osvojit će nagradu u iznosu od 50 KM.

“Želja nam je bila obilježiti početak naših aktivnosti na uređenju malih sportskih terena na području grada, ali i općine Vitez. Amaterski turnir u uličnoj košarci trebao bi postati tradicionalan, a prema dosadašnjim reakcijama na turnir koji organiziramo očekuje nas super zanimljiv vikend”, rekao je u najavi turnira Ranko Križanović, član OO M HDZ BIH Vitez.

Generalni pokrovitelj turnira je Mladež HDZ BIH Vitez, a sponzori su: Komping, Real commerce, Club Diamond & caffe Piano, Ecos, Automerc Škoro, OO HDZ BIH Vitez, Agrostroj, ŽO HDZ BIH ŽSB, caffe Maccao, Sudom, SK „Williams“, Gradska kavana Vitez, Pivnica Ganga, HOKK „Vitez“, Torcida Vitez.

Medijski pokrovitelji su Vitez.info i Radio Vitez.

Prethodni članakDario Kordić od petka na slobodi
Sljedeći članakFOTO: Završni koncert OGŠ “Jakova Gotovca” PO Vitez oduševio posjetitelje