Mladež HDZ BiH Vitez od danas bogatija za 52 nova člana

Da je Mladež i dalje snaga HDZ-a BiH danas je u dvorani Hrvatskog doma u Vitezu to apsolutno potvrđeno podjelom članskih iskaznica za nove članove Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine, priopćeno je iz Ureda za informiranje ove stranke.

Članske iskaznice podijelili su predsjednik Mladeži HDZ BIH Vitez Ivan Sajević, potpredsjednica Mladeži Bojana Dimitrijević i glasnogovornik Jakov Križanović.

“HDZ BIH od danas je bogatiji za pedeset i dvoje mladih ljudi koji će sigurno svojom mladosti i energijom dodatno pomoću u razvoju stranke. Također, vrijedi naglasiti kako smo prije tri tjedna uručili 45 članskih iskaznica, a zahtjeve za istim je još podnijelo još gotovo 70 mladih, koji će svoje iskaznice dobiti za nekoliko tjedana, a što nam govori kako smo tijekom protekla dva mjeseca učlanili više od 150 mladih u našu stranku. To je snaga”, izjavio je Ivan Sajević, predsjednik OO Mladeži HDZ BIH Vitez.

“Naša obveza je na predstojećim izborima glasovati za našeg načelnika Vladu Alilovića, ali ćemo svakako podržati i članove našeg općinskog odbora Mladeži predvođene našim predsjednikom Ivanom Sajevićem te Ivanom Drmić”, istaknuo je prilikom podjele članskih iskaznica Jakov Križanović, navodi se u priopćenju.