Mladež HDZ BiH Vitez i za ove blagdane organizira akciju „Božić za svakoga“

Mladež Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine Vitez od srijede, 10. prosinca 2014. godine, već drugu godinu, vođena sloganom „ Božić za svakoga”, započinje s akcijom prikupljanja i darivanja hrane i odjeće osobama kojima je pomoć ove vrste dobro došla.

Još jedna u nizu aktivnosti, koja u programu rada Mladeži HDZ BiH Vitez postaje tradicija, i ove godine će se sprovesti u humano djelo, a prikupljenu hranu i odjeću donirat će osobama koje su na listi prioriteta kada je riječ o takvim i sličnim akcijama. Hrana i odjeća će se prikupljati u uredu HDZ BiH, u Hrvatskom domu u Vitezu, te u nekoliko navrata i na viteškom Gradskom trgu, gdje će Mladež imati svoj štand, a o terminima će javnost na vrijeme biti obaviještena.

“Svjesni svih nedaća u vremenu u kojemu živimo, problema siromašnih ljudi i njihovog načina preživljavanja, odlučili smo se pokrenuti ovu akciju u cilju pomoći našim Vitežanima. Stoga, pozivamo sve ljude, bez obzira na stranačko i vjersko opredjeljenje da se uključe u ovu aktivnost i učine život barem malo lakšim ljudima na rubu egzistencije. Pozivamo i sve druge organizacije, institucije i pojedince da organiziraju slične aktivnosti koje za cilj imaju pomoći drugima, odnosno učiniti Vitez mjestom ugodnijeg življenja”, izjavila je Marina Alilović, voditeljica ove aktivnosti.