Mladež HDZ-a BiH Vitez uspješno realizirala akciju „Božić za svakoga“

Pod motom „Božić za svakoga“ općinska organizacija Mladeži Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine Vitez sprovela je akciju ljubavi i darivanja povodom prošlih božićnih i novogodišnjih blagdana.

Uz potporu stranačkih prijatelja i sugrađana bez obzira na stranačku ili nacionalnu pripadnost članovi viteške Mladeži prikupili su znatne količine korisnih odjevnih predmeta, higijenskih proizvoda i hrane.

Kako je jedan od motiva Božića zajedništvo te obiteljska okupljanja članovi Mladeži u Vitezu ponegdje su trebali samo otvoriti nečija vrata, a time i srca, jer mnoštvo naših sugrađana živi na marginama društva, a počesto ih cijela zajednica zaboravi.

Ova akcija polako prerasta u dobru tradiciju u Vitezu jer je ovu akciju Mladež HDZ-a BiH s uspjehom organizirala i za blagdane 2013. godine, a i ovoga puta darivane su i posjećene obitelji s područja cijele općine Vitez bez obzira slave li blagdane katoličkog Božića ili neki drugi blagdan, jer teška socijalna situacija ne poznaje spol, naciju ili vjeru, poručeno je iz OO Mladeži HDZ-a BiH Vitez.