Mlade Vitežanke na 1. Međunarodnom mini basket turniru za djevojčice u Konjicu

Prošlu subotu, 29. studenog, odigran je 1. Međunarodni mini basket turnir za djevojčice rođene 2003. i mlađe godište u Konjicu. Odigrano je 9 veoma zanimljivih utakmica, kako u grupnoj fazi, tako i u utakmicama za poredak.

Pobjednik je na kraju ŽKK Tomislav, Škola košarke „Prvi koš“ osvojila je treće mjesto, dok su njihove vršnjakinje iz ŽKK Vitez bile četvrte. Vrijedno je naglasiti da su curice iz Viteza osvojile i vrlo vrijedne pojedinačne nagrade. Tako je Najbolji izvođač slobodnih bacanja – Vidović Ena (ŽKK Vitez), a u Najboljoj petorci turnira su pored djevojčica iz Konjica i Tomislavgrada, svoje mjesto sasvim zasluženo zauzele i Lara Petrović (ŽKK Vitez) te Ana Žigonjić (ŽKK Prvi koš).

Vrijedno je spomenuti da je dan obilježilo druženje sa svim sudionicima turnira, ali ponajviše prijateljica iz ŽKK Vitez i Škole košarke „Prvi koš“ Vitez, koji su na turnir putovali skupa.

„Sretni smo zbog osvojenog trećeg mjesta Škole košarke „Prvi koš“, novog pehara i medalja koje su došle u Vitez, zbog Anine i Larine prve petorke turnira, zbog Enine pobjede u slobodnim bacanjima (10 od 10) i zbog odluke za zajedničkim putovanjem, kojih će, nadamo se, biti sve više!
Iskoristit ćemo ovu priliku da zahvalimo prijateljima iz ŽKK Konjic, na čelu s trenerom Edinom Ravnjak, koji su ponovno organizirali kvalitetan turnir, pogotovo kad se zna da su u pitanju košarkašice rođene 2003. i mlađe!“ poručuju zajedno iz HOKK Vitez i iz Škole košarke „Prvi koš“ Vitez.

5. mjesto: ŽKK Raguza – ŽKK Zrinjski 2010 (45-8)

3. mjesto ŽKK Vitez – ŽKK Prvi koš (19-45)

FINALE ŽKK Konjic – ŽKK Tomislav (26-29)

Prethodni članakDonacija tvrtke CM Udruženju Svjetlo
Sljedeći članakObilježen Međunarodni dan osoba s invaliditetom