Mlada nada bh. nogometa: Vedran Vrhovac dio reprezentacije Bosne i Hercegovine

Izbornik mlade nogometne ‘U21’ reprezentacije Bosne i Hercegovine, Vinko Marinović, objavio je popis igrača na koje računa za prijateljski susret s Maltom, koji će se igrati 5. lipnja u La Valeti. Na popisu je i ime mladog i izrazito talentiranog Busovljaka, Vedrana Vrhovca, koji trenutno igra za zenički Čelik.

Marinović je rekao da će u susretu s Maltom odmoriti nekoliko igrača nakon naporne sezone – Mujakića, Ćavara i Demirovića.

“Želim dati priliku nekim novim igračima koje želim vidjeti. Imamo mnogo nogometaša koje pratimo. Pozvao sam Kanurića i Sadikua. Njih dvojica igraju u dobrim ligama, a 2000. su godište. Također želim vidjeti Kovača iz Čukaričkog, te Hadžića iz Hannovera”, kazao je Marinović.

Na popisu se nalaze sljedeći nogometaši:

– golmani: Adnan Kanurić (Stoke City), Kenan Topolović (Borac)

– obrana: Rijad Sadiku (Mouscron), Halid Šabanović (Sarajevo), Jasmin Čeliković (Inter Zaprešić), Vedran Vrhovac (Čelik), Amar Beganović (Sloboda), Besim Šerbečić (Rosenborg)

– vezni red: Anel Šabanadžović (Željezničar), Haris Hajdarević (Željezničar), Vladan Danilović (Borac), Marko Brkić (Zvijezda 09), Mateo Marić (Široki Brijeg), Petar Bojo (Mladost DK), Zinedin Mustedanagić (Ruzomberok), Stefan Kovač (Čukarički)

– napad: Stipe Jurić (Široki Brijeg), Benjamin Hadžić (Hannover 96), Nardin Mulahusejnović (Maribor)

Reprezentacija će se okupiti 29. svibnja u Zenici.