Mlada arhitektica iz Kiseljaka ostvarila još jedan poslovni san: Svečano otvoren Concept store Belinda design

Belinda Pušić je ostvarila još jedan poslovni san. Nakon više od tri godine uspješnog rada arhitektonskog studija u Kiseljaku, ova mlada arhitektica iz Kiseljaka, u Sarajevu je otvorila još jednu poslovnicu, točnije concept store.

„BELINDA DESIGN concept store“ u 120 kvadrata luksuzno uređenog prostora prvenstveno služi kao svojevrstan showroom za predstavljanje rada studija ali i proizvoda partnera s kojima isti surađuje.

 Cilj je već na prvi pogled prezentirati rad studija kao i cijelu ponudu istog koja svaki prostor, radni ili pak životni, može učiniti estetski lijepim ali i prije svega funkcionalnim i udobnim.

Upravo su estetika i funkcionalnost glavne odrednice kojim se Belinda design studio vodi prilikom izvođenja svakog projekta pa tako i concept store-a koji je na adresi Bulevar Meše Selimovića 81b Otoka, Novi Grad, predstavljen i brojnim poslovnim partnerima.

Belinda Pušić, zahvalila je na podršci prilikom ostvarenja još jednog poslovnog uspjeha na kojem su joj, kao i iznimnoj hrabrosti čestitali i brojni partneri poput Josipe Maras vlasnice tvrtke Studio Wallart te Mateje Franjić, izvršne direktorice viteškog “Kristala”.

Pored ove dvije tvrtke, concept store će u svojoj ponudi nuditi i tepihe marke Ege i Milliken, štukature Gaudi, namještaj KARE te Sitform, posteljine u suradnji sa tvrtkom Zart te paravane, zavjese i ukrasni tekstil kao i pametne sustave tvrtke Elektro Milas tzv. Smart home s naglaskom na asortiman raznih okvira za prekidače i utičnice i ostalu ponudu.

Prethodni članakNova Bila: Općina mu nije ispunila obećanje pa blokirao lokalni put
Sljedeći članakPoziv za sve organizacije civilnog društva sa područja općine Vitez da prisustvuju Javnoj raspravi