Miše: Hoćemo pobjedu

Vitez u Zenici, u susretu s Radnikom, završava jesensku sezonu. Utakmica za Vitežane ima veliki značaj koji joj daje i trener Viteza, Ante Miše:

„U tih 90 minuta stat će cijela produžena jesenska sezona, svi naši planovi, ambicije, želje i očekivanja. Jer, susret s Radnikom za nas je po važnosti, ako bi povukao paralelu, kao utakmice reprezentacija BiH i Hrvatske s Latvijom i Islandom”.

Teren će biti vrlo težak, raskvašen, blatnjav, možda i s mjestimičnim snijegom…! „Istina, takav teren nam neće ići u prilog jer mi ćemo igrati napadački, tražiti putove do mreže naših sportskih suparnika. Međutim, snijeg, blato, kiša…, u našim planovima ništa ne mijenjaju – hoćemo pobijediti. Našeg današnjeg protivnika, njihove dosadašnje rezultate, maksimalno poštujemo i respektiramo. Ali, mi igramo, istina u Zenici, na svom terenu, pred našim vjernim i brojnim navijačima, koji će nas, nema sumnje, i ovaj put frenetično podržati”, poručio je trener Viteza Ante Miše.

No, da bi se riječi sve popularnijeg trenera Viteza i ostvarili, nužno je Radniku zabiti gol(ove). „Tko će to biti, to uopće nije važno”, kaže stasiti napadač Viteza, Zeničanin, Jasmin Smriko. „Važno je pobijediti, važno je dati gol više od našeg protivnika, a hoću li ja biti strijelac…?. Takvo što ne mogu obećati, ali mogu poručiti da ću dati svoj maksimalni doprinos našoj pobjedi. Naš uspješan niz dobrih rezultata prekinuo je u prošlom kolu Željezničar. Nema žala zbog toga, igrali smo dobro, a zna se tko je Željo i još na svom terenu. Pred nama je težak susret s Radnikom, u momčad nam se vračaju Jurić i Vidović, dva naša vrijedna i važna igrača, teren našoj pas igri sigurno neće odgovarati, ali imamo mi visokih igrača, dobrih skakača, pa ćemo to u našoj napadačkoj igri pokušati iskoristiti. Uvjeren sam da ćemo jesen zaključiti pobjedom”.

Zbog ozljeda za nastup ne konkuriraju Branković i Perković, a u prvoj jedanaestorici bit će: Živković – Jurčević, Imamović, Brekalo, Hasanović – Jurić, Kapetan, Dedić, Šišić – Smriko, Vidović.

U konkurenciji za nastup još su: Kovač, Badrov, Mišić, Livančić, Dilaver, Livaja, Alić.

Utakmica se igra na stadionu Kamberovića polje s početkom u 13:00 sati.

Zvonimir Čilić