Ministrica Čerkez upriličila prijam za Doru Ćosić i Ivana Bobaša

Ministrica obrazovanja, znanosti, kulture i športa Županije Središnja Bosna, Katica Čerkez, upriličila je prijam za dvoje iznimnih i vrlo uspješnih mladih sportaša iz Viteza, Doru Ćosić i Ivana Bobaša, članove STK “CM” iz VIteza.

Dora Ćosić državna je prvakinja u kategoriji mlađih kadetkinja, te sjajna mlada stolnotenisačica, koja je osvojila brojne domaće i međunarodne turnire u kadetskoj te juniorskoj konkurenciji. Značajno je naglasiti kako je Dora Ćosić i kadetska reprezentativka Bosne i Hercegovine.

Ivan Bobaš višestruki je ekipni državni prvak Bosne i Hercegovine, a aktualni je i pojedinačni prvak BiH u stolnom tenisu. Seniorski je reprezentativac BiH, igrač i trener u STK “CM” Vitez i sasvim sigurno jedan od najzaslužnijih za sve odlične rezultate kojim nas obasipaju iz ovoga kluba tijekom posljednjih nekoliko godina.

“Iznimno mi je zadovoljstvo ugostiti vas u ministarstvu povodom vaših odličnih rezultata, Svojim predanim i pozitivnim radom potičete i druge mlade osobe da se uključuju u sport, a velikim naporima i žrtvovanjem ostvarili ste fantastične rezultate na koje svi trebamo i moramo biti ponosni. Ja vam od srca čestitam i ministarstvo na čijem sam čelu će znati prepoznati vaš rad i podržavati vas i ubuduće”, kazala je na prijamu ministrica Čerkez.

Državni prvaci i reprezentativci BiH, viteški stolnotenisači Dora Ćosić i Ivan Bobaš zahvalili su se ministrici Čerkez na potpori, ali i riječima ohrabrenja.

“Hvala vam što ste prepoznali naše rezultate i na potpori koju nam pružate. Brojni su problemi s kojima se suočavamo, ali se nadamo se kako ćemo i uz potporu ministarstva lakše prebroditi sve izazove koji nas očekuju. U klubu imamo oko 40 aktivnih članova na što smo posebno ponosni, jednako kao i na titule državnih prvaka koje krase naše vitrine”, kazao je, između ostalog, Ivan Bobaš, zahvalivši se ministrici Čerkez na prijamu.

 

Prethodni članakVitežanka Vesna Gugić – rođena pobjednica
Sljedeći članakZavršeno natjecanje “Poduzetništvo studenata – od ideje do realizacije poduzetničkih projekata”